Over Promas

Al bijna 25 jaar een toonaangevende leverancier

Professional Machine Support, beter bekend als Promas, is al bijna 25 jaar een toonaangevende leverancier van hoogwaardige, verspanende CNC-gestuurde metaalbewerkingsmachines.  In Maasbree beschikt Promas over een modern kantoorpand met daarnaast een showroom waar een breed assortiment aan machines wordt gepresenteerd.

Bij Promas streven we ernaar om de norm te bepalen in de wereld van CNC-metaalbewerking. Onze missie is om hoogwaardige, duurzame en innovatieve oplossingen te bieden die de productiviteit van onze klanten verhogen. Ons assortiment CNC-gestuurde metaalbewerkingsmachines is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om draaibanken of freesmachines, onze machines blinken uit in precisie en betrouwbaarheid. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten en leveren op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen.

Verder dan alleen het leveren van machines

Bij Promas gaan we verder dan alleen het leveren van machines. Onze toegewijde service- en ondersteuningsteams staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw productieproces. Of het nu gaat om installatie, training, onderhoud of technische ondersteuning, wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden.