HEDELIUS is gevestigd in het Noord Duitse Meppen, net over de Nederlandse grens. In 1967 is het bedrijf opgericht. Stoelend op de vele jaren ervaring ontwikkelt en bouwt men ook tegenwoordig nog steeds als familie-bedrijf hoogwaardige CNC-bewerkingscentra met stilstaand bed en bewegende kolom

hedelius acura serie

Acura-serie

Hoogwaardige 5-assig simultaan CNC-bewerkingscentra met verticale spil en schouder gelagerde draai/zwenktafel. De Acura-serie is uitstekend geschikt voor 24/7 productie door aankoppeling van een automatisch beladingsysteem, altijd aan de zijkant van de machine.

Tiltenta-serie

Hoogwaardige 5-assig simultaan CNC-bewerkingscentra met traploos gestuurde zwenkkop en in de vaste spantafel geïntegreerde C-as tafel. De Tiltenta-serie is veelal uitstekend geschikt voor pendelbewerking en/of bewerking van lange werkstukken. Ook aan een Tiltenta kan een beladingsysteem gekoppeld worden zodat 24/7 productie mogelijk is en ook de bewerking van langere werkstukken mogelijk blijft.

hedelius tiltenta
hedelius forte serie

Forte-serie

Hoogwaardige 3- / 4-assige CNC-bewerkingscentra met stilstaand bed en bewegende kolom. Ook een Forte kan gekoppeld worden aan een beladingsysteem waarmee 24/7 productie mogelijk is.

Marathon-serie

Automatische pallet-wisselsystemen volledig geïntegreerd in een Acura 5-assig simultaan bewerkingscentrum voor efficiënte en betrouwbare 24/7 productie.

hedelius acura serie

Onze voorraadmachines

Onze publicaties