Eco-Logic

Een aantrekkelijke werkplaats voor uw personeel!

Promas introduceert met de Eco-logic productlijn een serie milieuvriendelijke oplossingen die bijdragen aan een aantrekkelijke werkplaats voor u en uw personeel waaronder nevelafzuigsystemen, spanen-/briketteerpersen en koelvloeistofreinigingssystemen.

In deze productlijn presenteert Promas verschillende milieuvriendelijke oplossing die uw onderneming ondersteunen met verduurzamen. Zo biedt Promas luchtfilters aan voor bewerkingsmachines die zorgen voor een beter én vooral gezonder werkklimaat. Zo kunnen uw machineoperators werken in een gezond werkklimaat en zorgt u voor een optimale luchtkwaliteit in uw werkplaats.

spanenpersen

Daarnaast biedt Promas ook spanenpersen aan. Deze persen zorgen ervoor dat spanenafval tot een minimum wordt gereduceerd en koelvloeistof bovendien langer bruikbaar blijft. Deze spanenpersen bieden verschillende voordelen voor u en uw onderneming. Benieuwd naar welke voordelen dit u kan bieden? Bekijk onze folder of neem contact op met het Sales team.

losse machine voor de reiniging

Ook is het mogelijk om een losse machine voor de reiniging van uw koelvloeistof aan te schaffen. Promas biedt hoogwaardige oplossingen op het gebied van koelvloeistofreiniging. Het ‘Best1’ en het ‘Foodie’ model bieden verschillende voordelen voor zowel de kwaliteit als de levensduur van uw koelvloeistof. Benieuwd naar deze machines? Bekijk dan onze brochure